KUMPULAN LAGU DANGDUT
Nella Kharisma - Ditinggal Rabi (Official Music Video)

Nella Kharisma - Ditinggal Rabi (Official Music Video)

January 9, 2021 |Farah Hariyah
Atiku rasane loro Nyawang kowe rabi ro wong liyo Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku Kowe tego ni...
Nella Kharisma - Suket Teki (Angklung Malioboro)

Nella Kharisma - Suket Teki (Angklung Malioboro)

January 9, 2021 |Putu Cawisadi Saefullah M.Ak